110 g majsmel, 30 g solsikkekerner, 30 g græskarkerner, 60 g, sesamfrø, ½ tsk. paprika, 1 tsk. chilipulver 2 tsk. salt, ½ dl olivenolie, 2½ dl kogende vand
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Bland majsmel, kerner, frø, paprikapulver, chilipulver og salt
- Tilføj olie og rør godt rundt.
- Tilsæt kogende vand, og rør ingredienserne sammen til en dej.
- Fordel dejen på et ark bagepapir.
- Læg yderligere et ark bagepapir over dejen, og brug forsigtigt en kagerulle for at rulle dejen ud mellem arkene, til den er ca. 5 mm tyk.
- Kassér det øverste ark.
- Skær forsigtigt firkanter i knækbrødet med en skarp kniv.
- Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time.
- Knæk knækbrødet i mindre stykker, når det kommer ud af ovnen.
- Servér gerne knækbrødet med f.eks. hummus eller pesto.