chilikrydret knækbrød

110 g majsmel, 30 g solsikkekerner, 30 g græskarkerner, 60 g, sesamfrø, ½ tsk. paprika, 1 tsk. chilipulver 2  tsk. salt, ½ dl olivenolie, 2½ dl kogende vand

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Bland majsmel, kerner, frø, paprikapulver, chilipulver og salt
  3. Tilføj olie og rør godt rundt.
  4. Tilsæt kogende vand, og rør ingredienserne sammen til en dej.
  5. Fordel dejen på et ark bagepapir.
  6. Læg yderligere et ark bagepapir over dejen, og brug forsigtigt en kagerulle for at rulle dejen ud mellem arkene, til den er ca. 5 mm tyk.
  7. Kassér det øverste ark.
  8. Skær forsigtigt firkanter i knækbrødet med en skarp kniv.
  9. Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time.
  10. Knæk knækbrødet i mindre stykker, når det kommer ud af ovnen.
  11. Servér gerne knækbrødet med f.eks. hummus eller pesto.
Print denne post Print denne post