2 Søde kartofler(store), 4 spsk.rapsolie, salt , friskkværnet peber, 4 avocadoer , 2 fed hvidløg, citronsaft, 200 gCherrytomater, 60 g syltede rødløg , 100 gfetaost , bredbladet persille efter smag
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skræl den søde kartoffel, og halver den.
- Skær i skiver på ca. ½ cm.
- Placer kartoflerne på en bageplade med bagepapir.
- Pensl dem med olie, og krydr med salt og peber.
- Bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er færdigbagte og har fået lidt farve.
- Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab avocadokødet ud.
- Hak hvidløg fint eller pres det med en hvidløgspresser.
- Mos avocado og hvidløg sammen.
- Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
- Halver cherrytomaterne.
- Tag skiverne af bagt sød kartoffel ud af ovnen, når de er færdigbagte.
- Anret på et fad.
- Top med avocadocreme, halve cherrytomater, syltede rødløg, smuldret feta og evt. lidt frisk persille på toppen.
- Server med det samme.