400 g spaghetti, 60 g hasselnøddekerner, 4 fed hvidløg, 6 spsk.
olivenolie til stegning, 2 håndfulde salvie, 100 g parmesan
Til servering: 2 håndfulde frisk basilikum, 2 håndfulde
frisk oregano, friskkværnet peber og parmesan
- Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
- Hak hasselnødderne groft.
- Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver.
- Steg begge dele i olie på en pande i 1-2 minutter.
- Tilsæt salvie, og lad hvidløg og nødder blive let gyldne.
- Afdryp pastaen, MEN gem kogevandet.
- Vend pastaen sammen med nødder og 1 dl kogevand (måske lidt mere) på panden.
- Lad det simre i 1 minuts tid.
- Spæd med lidt mere kogevand, og tilsæt masser af friskrevet parmesan og et dryp olie.
Servering:
- Sluk for panden.
- Vend basilikumblade og oregano sammen med pastaen, og anret straks i dybe tallerkner.
- Krydr med peber, top med lidt mere friskrevet parmesan, og servér straks.
[Print_link]