4 kyllingelår (uden ben) eller andet kyllingekød, 4 spsk. majsstivelse,
3 spsk. rapsolie, salt, 2 fed hvidløg, 2 cm frisk ingefær, 4 spsk. hoisinsauce, 2 spsk. sojasauce, 1 spsk. brun farin, 1 dl vand
Til servering: 3 forårsløg , 3 spsk. sesamfrø, Ris kogt efter anvisningen på pakken og evt en kålsalat bestående af en/flere slags kål vendt i en dressing af fiskesauce, sukker, lime og chili. Drys med frisk mynte og koriander
- Skær kyllingelårene i mindre stykker, og vend dem med 2 spsk. majsstivelse i en skål.
- Steg dem i halvdelen af olien på en godt varm pande i ca. 10 min. til de er gyldne og gennemstegte.
- Krydr med salt, og tag dem af panden.
- Pil hvidløg og hak dem fint.
- Skræl ingefæren, og riv den fint.
- Steg begge dele i resten af olien på panden i nogle min. sammen med hoisinsauce, sojasauce og farin, til det hele smelter sammen.
- Rør resten af majsstivelse ud i vandet i en lille skål, og hæld det derefter på panden.
- Lad saucen simre, til den tykner. Læg kyllingestykkerne i saucen, og varm det hele kort igennem.
- Smag til.
- Servering: Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde ringe.
- Drys dem over retten sammen med sesamfrø, og servér straks med risog evt kålsalat