Kylling: 4 kyllingebrystfileter, 2 dl barbecuesauce, 2 spsk. olivenolie til stegning, salt og friskkværnet peber
Kartoffelsalat: 1 kg, små kartofler, 300 g grønne bønner, salt, 50 g feldsalat, 3 spsk. mayonnaise, 2 tsk. dijonsennep, 1 tsk. grov sennep, 1 spsk. flydende honning, 1 spsk. citronsaft, friskkværnet peber, 50 g mandler
Kylling:
- Skær kyllingebrystfileterne igennem på langs, og bank dem flade med en kødhammer.
- Pensl kyllingestykkerne med barbecuesauce på begge sider, og gem resten af barbecuesaucen.
- Lad kyllingen marinere på køl i mindst 1 time, gerne længere.
- Steg kyllingefileterne i olie på en (grill-)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Pensl dem med resten af barbecuesaucen, og krydr med salt og peber.
Kartoffelsalat:
- Skrub kartoflerne, og nip enderne af bønnerne.
- Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 12 minutter.
- Tilsæt bønnerne de sidste 2-3 minutter af kogetiden.
- Hæld vandet fra, og afkøl kartofler og bønner.
- Skær kartoflerne i halve. Skyl og slyng feldsalaten.
- Rør mayonnaise, sennep, honning og citronsaft sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
- Vend dressingen sammen med kartofler og bønner.
- Anret kartofler, bønner og feldsalat på et fad, og pynt salaten med grofthakkede mandler.
- Servér.
[Print_link]