Kartoffelsalat med dijon-dessing og grillet barbecuekylling

Kylling: 4 kyllingebrystfileter, 2 dl barbecuesauce, 2 spsk. olivenolie til stegning, salt og friskkværnet peber

Kartoffelsalat: 1 kg, små kartofler, 300 g grønne bønner, salt, 50 g feldsalat, 3 spsk. mayonnaise, 2 tsk. dijonsennep, 1 tsk. grov sennep, 1 spsk. flydende honning, 1 spsk. citronsaft,  friskkværnet peber, 50 g mandler

Kylling: 

  1. Skær kyllingebrystfileterne igennem på langs, og bank dem flade med en kødhammer.
  2. Pensl kyllingestykkerne med barbecuesauce på begge sider, og gem resten af barbecuesaucen.
  3. Lad kyllingen marinere på køl i mindst 1 time, gerne længere.
  4. Steg kyllingefileterne i olie på en (grill-)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  5. Pensl dem med resten af barbecuesaucen, og krydr med salt og peber.

Kartoffelsalat:

  1. Skrub kartoflerne, og nip enderne af bønnerne.
  2. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 12 minutter.
  3. Tilsæt bønnerne de sidste 2-3 minutter af kogetiden.
  4. Hæld vandet fra, og afkøl kartofler og bønner.
  5. Skær kartoflerne i halve. Skyl og slyng feldsalaten.
  6. Rør mayonnaise, sennep, honning og citronsaft sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
  7. Vend dressingen sammen med kartofler og bønner.
  8. Anret kartofler, bønner og feldsalat på et fad, og pynt salaten med grofthakkede mandler.
  9. Servér.

[Print_link]