Squash-chokoladekage med flødeostecreme

3 æg, 225 g brun frin, 1½ dl smagsneutral olie, 22l, 3 tsk stødt kanel, 1 tsk stødt kardemomme, 2 tsk bagepulver, 300 g groftrevet squash

Flødeostecreme: 300 g flødeost naturel, 100 g flormelis, 50 g nødder, (paranødder eller valnødder)

  1. Tænd ovnen på 175 grader,
  2. Pisk æg og brun farin sammen
  3. Tilsæt olien lidt ad gangen
  4. Bland mel med krydderier og bagepulver, og ved det i dejen sammen med den revne squash og den hakkede chokolade
  5. Fordel dejen i en smurt springform på ca 24 cm og bag kagen i ca 40 minutter – mærk efter med en kødnål om kagen er færdig . hænder der rå dej på nålen, da bages kagen lidt længere
  6. Afkøl kagen
  7. Lav frosting: Rør flødeost med flormelis til en creme og læge cremn på den afkølede kage – dekorer til sidst kagen med nødderne
Print denne post Print denne post