3 æg, 225 g brun frin, 1½ dl smagsneutral olie, 22l, 3 tsk stødt kanel, 1 tsk stødt kardemomme, 2 tsk bagepulver, 300 g groftrevet squash
Flødeostecreme: 300 g flødeost naturel, 100 g flormelis, 50 g nødder, (paranødder eller valnødder)
- Tænd ovnen på 175 grader,
- Pisk æg og brun farin sammen
- Tilsæt olien lidt ad gangen
- Bland mel med krydderier og bagepulver, og ved det i dejen sammen med den revne squash og den hakkede chokolade
- Fordel dejen i en smurt springform på ca 24 cm og bag kagen i ca 40 minutter – mærk efter med en kødnål om kagen er færdig . hænder der rå dej på nålen, da bages kagen lidt længere
- Afkøl kagen
- Lav frosting: Rør flødeost med flormelis til en creme og læge cremn på den afkølede kage – dekorer til sidst kagen med nødderne