2 ds tun i olie, 1 dl cremefraiche 18%, 3 spsk mayonnaise, saft og skal af ½ citron, 1 bundt koriander, 1 lille løg, flagesalt og friskkværnet peber, 4 avocado, saften af ½ citron (resten), 1 bakke spirer, 2 tsk nigella/sorte sesamfrø, 4- skiver surdejsbrød (afh. af str.)
- Afdryp tunen og kom den i en skål
- Findel med en gaffel og rør med cremefraiche, mayonnaise, citronsaft og-skal
- Hak koriander og pil og hak løget fint
- Vend koriander og løg i tunsalaten, og smag til med salt og peber
- Rist brødskiverne på begge sider
- Halver avocadoerne, fjern stenene og dryp citron over
- Top avocadoerne med tunsalat og spirer
- Drys med sesamfrø/nigella og krydr med salt og peber
- Server med det ristede surdejsbrød