Jordbærcheesecake-trifli med Cointreau

500 g jordbær, 1+2 spsk flormelis, 3 cl cointreau, 150 g flødeost naturel, 1 tsk revet citronskal, 1 spsk citronsaft, 1 tsk vanillesukker, 2 dl fløde, 200 g havrekiks.

  1. Skær jordbærene i halve og vend dem med  1 spsk flormelis og Cointreau.
  2. Rør imens flødeosten sammen med citronskal, citronsaft, vanille og resten af flormelissen.
  3. Pisk fløden til skum, og vend den sammen med ostecremen.
  4. Kom kiksene i en frostpose, og knus dem groft med bagsiden af en grydeskel eller lignende.
  5. Kom lidt kiksekrymmel i bunden af 4 portionsglas, og fordel halvdelen af jordbærrene ovenpå.
  6. Kom halvdelen af ostecremen over, og gentag med kiks jordbær og creme, afslut med et enket ½ jordbær på toppen.
Print denne post Print denne post