4oo g hakket lammekød, 4 store fladbrød, 1 stort løg, 3 fred hvidløg, 1 rød peberfrugt, 1 grøn peberfrugt, 1 bundt bredbladet persille, ½ ds hakkede tomater, 2 spsk konc. tomatpuré, 1 tsk stødt spidskommen, 1 tsk paprika, ½ tsk tørrede chiliflager, 1 tsk salt, friskkværnet peber
Til servering: 1 håndfuld bredbladet persille, 1 lille rødløg, en blandet grøn salat
- Pil løg og hvidløg
- Rens peberfrugterne
- Blend i en foodprocessor peberfrugt, løg og hvidløg med skyllet persille, hakkede tomater, tomatpuré, spidskommen, paprika, chiliflager salt og peber
- Tilsæt lammekødet og blend kort til man har en jævn fars
- Varm ovnen op til 200 grade
- Fordel lammekødssaucen på fladbrødene, og bag dem i ca 10 min. til bunden er sprød, og kødet er gennemstegt
- Skyl og pluk persillen
- pil rødløget, og skær det i helt tynde skiver
- Top de varme pizzaer med persille og rødløg, og servér med den blandede salat