Wontons: 2 fed hvidløg, 4 forårsløg, 200 g kyllingebryst, 200 g rå rejer, 4 spsk grofthakket koriander, salt, ca. 28 wontonplader
Suppe: 2-4 spsk rød karrypasta (efter smag), 6 limeblade, ½ dl friskpresset limesaft, 2 L hønse eller grøntsagsboullion, 4 tsk sukker, 4-6 pak-choi, 1 bundt snittet forårsløg, koriander til pynt, limebåde til servering
Wontons:
- Kom hvidløg, forårsløg, kylling, rejer, koriander, og salt i en minihakker eller foodprocessor og blend til massen er klistret og fint blendet
- Fyld ca. 1 tsk fyld på en wontonplade, og fold små pakker, luk dem evt med lidt af det klistrede fyld
Suppe:
- Kom rød karry, limeblade, lime, boullion og sukker i en gryde og kog op.
- Flæk pak-choi og damp dem med i suppen 1 min, hvorefter de tages op og anrettes i 4 skåle
- Damp de små wontons i suppen 3-5 min. til de er gennemtilberedte
- Anret wontons i de 4 skåle, top med suppen og dtys med forårsløg og koriander
- Server med limebåde til