Quiche med bacon, fennikel og løg

1 pakke fersk tærtedej 150 g bacon 2 løg 1 fennikel 3 stilke frisk timian Salt og friskkværnet peber, 80 g revet mozzarella 4 æg 2 dl piskefløde,  1 tærteform, diameter 24 cm

Tilbehør: 125 g blandet grøn salat 3 spsk. olivenolie 1 spsk. eddike (f.eks. æble- eddike) ½ tsk. dijonsennep ½ tsk. flydende honning Salt og peber

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2.  Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformen.
  3. Skær bacon i tern, og steg den på en varm pande i 2-3 minutter, til den begynder at tage lidt farve.
  4.  Pil løg, og skær løg og fennikel i tynde skiver.
  5.  Kom løg, fennikel og timian på panden sammen med bacon, og steg videre i 5 min.. Krydr let med salt og peber, og fordel fyldet i tærten sammen med revet mozzarella.
  6.  Pisk æg og fløde sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
  7. Hæld æggemassen over fyldet i tærten.
  8. Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter, til æggemassen er fast, og tærten er gylden på toppen.
  9. Skyl og tør salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
  10. Vend dressingen sammen med salaten, og servér den til tærten.
Print denne post Print denne post