2store andebrystfileter (ca 400-450 g ialt), 2 spsk.
flagesalt salt, 2 spsk. five spice-krydderi, 4 forårsløg
1 agurk, 8 større eller flere små kinesiske pandekager (kan købes ved asiatiske købmænd), 2 dl hoisinsauce
- Rids små fine tern i andebrysterne på skindsiden.
- Gnid godt med salt på skindsiden, og lad det trække en time på køkkenbordet.
- Fjern overskydende salt, og massér derefter five spice-krydderi ind i både kød og skind.
- Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold stegepande, og varm forsigtigt op.
- Steg andebrysterne i 8-9 min. ved middelvarme. Vend dem, og steg 3-4 min. på kødsiden.
- Lad kødet trække i 10 min., og skær det i tynde skiver.
- Skyl forårsløg og agurk, og skær i tynde strimler.
- Lun pandekagerne efter anvisningen på pakken, og servér dem med grøntsager, and og hoisinsauce.