Nudelsalat med hoisinmarineret kylling

Nudelsalat: 125 g nudler, ½ bundt forårsløg, 1 agurk, 4 gulerødder, 250 g kinaradise, 100 g saltede peanuts, saft af 1 lime, 4 spsk ristet sesamolie, 1 bundt frisk koriander

Hoisinmarineret kylling: 600 g kyllingeinderfilet, 3 spsk hoisinsauce,  (tynde trægrilspyd)

  1. Sæt kyllingefileterne på spyd og læg dem i et fad.
  2. Vend dem med hoisisaucen, og lad dem marinere  på køl i minimum 30 minutter
  3.  Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
  4. skyl dem med koldt vand i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  5. Rens forårsløg, og skær dem i mindre stykker
  6. Skyl agurken
  7. skræl gulerødder og kinaradise
  8. Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange tynde strimler med en spiralizer (mandolinjern eller skarp kniv)
  9. Steg de marinerede kyllingespyd på en varm (grill-)pande i ca. 4 min  på hver side, til de er gennemstegte.
  10. rist  peanuts på en tørpande til de får lidt farve, Lad dem køle lidt af og hak dem groft.
  11. Bland nudler og grøntsager og dryp med limesaft og sesamolie.
  12. Pynt med hakkede peanuts og plukket koriander
  13.  Server nudelsalaten med kyllingespydene
Print denne post Print denne post