Nudelsalat: 125 g nudler, ½ bundt forårsløg, 1 agurk, 4 gulerødder, 250 g kinaradise, 100 g saltede peanuts, saft af 1 lime, 4 spsk ristet sesamolie, 1 bundt frisk koriander
Hoisinmarineret kylling: 600 g kyllingeinderfilet, 3 spsk hoisinsauce, (tynde trægrilspyd)
- Sæt kyllingefileterne på spyd og læg dem i et fad.
- Vend dem med hoisisaucen, og lad dem marinere på køl i minimum 30 minutter
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
- skyl dem med koldt vand i en sigte og lad dem dryppe godt af.
- Rens forårsløg, og skær dem i mindre stykker
- Skyl agurken
- skræl gulerødder og kinaradise
- Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange tynde strimler med en spiralizer (mandolinjern eller skarp kniv)
- Steg de marinerede kyllingespyd på en varm (grill-)pande i ca. 4 min på hver side, til de er gennemstegte.
- rist peanuts på en tørpande til de får lidt farve, Lad dem køle lidt af og hak dem groft.
- Bland nudler og grøntsager og dryp med limesaft og sesamolie.
- Pynt med hakkede peanuts og plukket koriander
- Server nudelsalaten med kyllingespydene