5-600 g varmrøget laks med peber
Bulgursalat: 250g bulgur, 1 romainesalat, 2 røde grapefrugter, 1 bundt frisk dild, 4 spsk. chiafrø, salt og friskkværnet peber
Kærnemælksdressing: 1 citron, 2 dl kærnemælk, 1 spsk. flydende honning, 4 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber
Serveres med skiver af ristet brød
Bulgursalat:
- Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med rindende koldt vand
- Skyl og skær salaten i mindre stykker.
- Skær skrællen af grapefrugterne, og skær frugtkødet i fileter.
- Vend grapefrugt og salat sammen med bulgur, hakket dild og chiafrø.
- Krydr med salt og peber.
Kærnemælksdressing:
- Pres saften af citronen.
- Rør kærnemælk sammen med honning og citronsaft.
- Rør olivenolie i,
- Smag til med salt og peber
Saml retten:
Bræk laksen i mindre stykker, og vend den rundt med salaten.
Servér salaten med kærnemælksdressingen og ristet brød dertil.
Print denne post