Varmrøget laks med bulgursalat og kærnemælksdressing

5-600 g varmrøget laks med peber

Bulgursalat: 250g bulgur, 1 romainesalat, 2 røde grapefrugter, 1 bundt frisk dild, 4 spsk. chiafrø, salt og friskkværnet peber

Kærnemælksdressing: 1 citron, 2 dl kærnemælk, 1 spsk. flydende honning, 4 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber

Serveres med skiver af ristet brød

Bulgursalat:

  1. Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med rindende koldt vand
  2. Skyl og skær salaten i mindre stykker.
  3. Skær skrællen af grapefrugterne, og skær frugtkødet i fileter.
  4. Vend grapefrugt og salat sammen med bulgur, hakket dild og chiafrø.
  5. Krydr med salt og peber.

Kærnemælksdressing:

  1. Pres saften af citronen.
  2. Rør kærnemælk sammen med honning og citronsaft.
  3. Rør olivenolie i,
  4. Smag til med salt og peber

Saml retten:
Bræk laksen i mindre stykker, og vend den rundt med salaten.

Servér salaten med kærnemælksdressingen og ristet brød dertil.

Print denne post Print denne post