Nye vinde i køkkenet…..

Min store datter har levet overvejende vegetarisk under hendes ophold i Brighton det sidste års tid,  Det er primært  et klima-motiveret valg, og hendes fokus har været at skære ned på ko og gris.

Vi har vel alle godt af at spise begrænsede mængder klovdyr/rødt kød, Uanset motiverne –  helbred eller klima,så vil jeg her på bloggen prøve at kigge mine opskrifter igennem og forsøge at planlægge og servere mere klimavenlig mad…..og her vil fokus være på mere grønt/ grønne proteinkilder –  og nok mest kylling og fisk i kødafdelingen.

Madplanens grundplan fremoverbliver nok i stil med :

  • 1-2 dage med fisk/skaldyr .
  • 2-3 dage med fjerkræ,
  • 2-3 dage med vegatarisk
  • max 1 dag med klovdyr (lam, ko, gris)

Jeg er fuldt ud bevidst om, at der er mange flere  større og mindre tiltag, der kan  gøre livet mere klimavenligt, og måske kommer der mere om dette på bloggen på et senere tidspunkt.

Fortsat god klimavenlig dag 🙂