Græsk pastasalat

300g pasta, 1 citron, 3 spsk. olivenolie, ½ spsk. tørret oregano, salt, friskkværnet peber, 200g cherrytomater, 1 agurk, 1 rød snackpeber-frugt, 250g gode oliven, 300g artiskokhjerter i olie, 1 ds. kikærter, 150-200g græsk feta, 1 håndfuld frisk basilikum

Serveres med groft brød

  1.  Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle lidt af.
  2. Pres saften af citronen.
  3. Rør olivenolie, citronsaft, oregano, salt og peber sammen, og vend det i pastaen.
  4. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver eller halve.
  5. Skyl agurken, og skær den i skrå skiver.
  6. Fjern kernerne fra snackpeberen. Skyl den, og skær den i skiver.
  7.  Dræn oliven og artiskokhjerter fra glassene.
  8. Skyl kikærterne i en sigte under rindende vand.
  9. Bland alle ingredienserne i en stor skål.
  10. Smuldr feta over salaten,
  11. Pynt med finthakket basilikum.
Print denne post Print denne post