Uge13, 2018

Mandag: Vi fortsætter med at tømme ud i færdigretterne i fryseren

Wraps med kylling og pestokartofler

Tirsdag: Påskemiddag hos farmor – prøv

Langtidsstegt lammekølle i tagine ( eller stegeso )

Onsdag:

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Torsdag: Skærtorsdag

Forret: Matjessild og en Øl/snaps

Hovedret: Braiserede svinekæber i øl med  Grov kartoffelmos,

Dessert: en lækker kaffe og Chokolate Chip Cookies,

Fredag: Langfredag

Pizza og grønt

Lørdag: Påskelørdag

Kalvehakkebøffer med kalvesauce, ovnstegte kartofler og franske ærter

Søndag: 1. Påskedag

Forret : Legeret aspargessuppe med flutes

Hovedret: Kyllinge-Frikassé med spidskål, asparges, gulerødder og ærter

Dessert : Ferskner med mandellåg