Aspargessuppe med grove boller

Suppe: 1 dåse aspargessnitter, 30 g smør, 3 spsk hvedemel, ¾ liter hønsebouillon, 2 dl piskefløde. ½ tsk groft salt, friskkværnet peber

evt. 400 g optøede frosne kødboller

Grove boller: se opskriften på boller på følgende link Grove boller med roastbeef og grønt

Suppe:

  1. Hæld aspargessnitterne til afdrypning og gem aspargesvandet.
  2. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet.
  3. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min.
  4. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.
  5. Kom aspargessnitter og evt.kødboller i til sidst.
  6. Suppen må ikke koge efter der er tilsat fløde, så risikerer at den at skille.

Print denne post Print denne post