Fundet i et af mine Spis Bedre blade fra 2016 august -nummeret
400 g nye kartofler, 4 kyllingebrystfileter, olie til stegning, 50 g rucola, en håndfuld friske basilikumblade, 4 bløde tortillaer
evt. små grillpinde
Basilikumpesto: 1 bundt basilikum, ½ bundt bredbladet persille, 1½ dl olivenolie, 40 g ristede pinjekerner, 40 g friskrevet parmesan, salt og friskkværnet peber
Basilikumpesto:
Skyl og tør basilikum og persille, og hak det groft. Blend det godt sammen med olivenolie i en blender/minihakker. Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre, til du får en jævn og glat pesto. Smag til med salt og peber.
Samling af retten
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Lad dem køle af.
- Skær dem i skiver, og vend dem med 3-4 spsk af den frisklavede basilikumpesto.
- Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
- Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.
- Fordel kartofler, kylling, rucola og basilikumblade på tortillabrødene, og rul dem sammen.
- Halver dem, stik evt. en grillpind igennem hver rulle, og anret dem på et fad.
Tips: I stedet for stegt kylling kan du bruge rejer eller røget laks.