Wraps med kylling og pesto-kartofler

Fundet i et af mine Spis Bedre blade fra 2016 august -nummeret

400 g nye kartofler, 4 kyllingebrystfileter, olie til stegning, 50 g rucola, en håndfuld friske basilikumblade, 4 bløde tortillaer
evt. små grillpinde

Basilikumpesto: 1 bundt basilikum, ½ bundt bredbladet persille, 1½ dl olivenolie, 40 g ristede pinjekerner, 40 g friskrevet parmesan, salt og friskkværnet peber

Basilikumpesto:

Skyl og tør basilikum og persille, og hak det groft. Blend det godt sammen med olivenolie i en blender/minihakker. Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre, til du får en jævn og glat pesto. Smag til med salt og peber.

Samling af retten

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Lad dem køle af.
  3. Skær dem i skiver, og vend dem med 3-4 spsk af den frisklavede basilikumpesto.
  4. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.
  6. Fordel kartofler, kylling, rucola og basilikumblade på tortillabrødene, og rul dem sammen.
  7. Halver dem, stik evt. en grillpind igennem hver rulle, og anret dem på et fad.

Tips: I stedet for stegt kylling kan du bruge rejer eller røget laks.