Uge 52, 2017

Mandag: 1. Juledag – hjemmehygge i nattøj. kig på julegaver og slappe af

Mex mad

Tirsdag: Julefrokost hos morfar – hvis vi selv skulle lave maden kunne det være

Karrysild, Hvide sild med karrysalat, æg med tomat og agurk eller rejer, lune fiskefilet med citron og remoulade, røget ål med scrambled eggs, lune frikadeller med rødkål, rejer med citron og mayonnaise, 2 slags ost, og vindruer

Onsdag: begge forældre på job – vi skal have det lækreste restemad (and)

Stegt and og svinekød med nudler a la thai

Torsdag: Arbejde

Spicy kikærtesuppe med Quesadillas

Fredag: Jule/nytårshygge hos faster og co – vi foreslår

Græske lammefrikadeller med couscous og hummus

Lørdag:

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Søndag: Nytårsaften

Forret: Grillet brød med edamamebønnemos og røget laks med karse

Hovedret: Fondue

Dessert: Stikkelsbærtrifli

Kl 12: Champagne eller Asti og Kransekage med nougatpynt eller