Mandag: 1. Juledag – hjemmehygge i nattøj. kig på julegaver og slappe af
Mex mad
Tirsdag: Julefrokost hos morfar – hvis vi selv skulle lave maden kunne det være
Karrysild, Hvide sild med karrysalat, æg med tomat og agurk eller rejer, lune fiskefilet med citron og remoulade, røget ål med scrambled eggs, lune frikadeller med rødkål, rejer med citron og mayonnaise, 2 slags ost, og vindruer
Onsdag: begge forældre på job – vi skal have det lækreste restemad (and)
Stegt and og svinekød med nudler a la thai
Torsdag: Arbejde
Spicy kikærtesuppe med Quesadillas
Fredag: Jule/nytårshygge hos faster og co – vi foreslår
Græske lammefrikadeller med couscous og hummus
Lørdag:
Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa
Søndag: Nytårsaften
Forret: Grillet brød med edamamebønnemos og røget laks med karse
Hovedret: Fondue
Dessert: Stikkelsbærtrifli
Kl 12: Champagne eller Asti og Kransekage med nougatpynt eller