Stegt and og svinekød med nudler a la thai

Stegt and og svinekød med nudler a la thai

Fundet i Irmas Krydderiet nr 4 november 2014

300 g rester af stegt and, 2 løg 2 fed hvidløg, ½-1 rød chili, olie, 400 g hakket økologisk svinekød, 2 spsk kokossukker (kan købes i Irma), 2 spsk østerssauce, 2 lime, 250 g nudler, hakket koriander og persille

  1. Pil andekødet i mindre stykker, skær løgene i tynde skiver, hak hvidløgsfedene og skær chili i tynde skiver.
  2. Svits løgene møre i olie på panden.
  3. Hæld løgene fra panden og svits derefter svinekødet i lidt mere olie og tilsæt kokossukker. Svits indtil fint gyldent.
  4. Vend andekødet i svinekødet.
  5. Kom østerssauce i og vend rundt.
  6. Kom saft fra den ene lime i og rør rundt.
  7. Vend stegte løg, hvidløg og chili med kødet på panden og smag til med mere limesaft.
  8. Kog nudlerne efter anvisningen. Afdryp nudlerne og vend dem med kødet.
  9. Drys krydderurter over inden servering

[Print_link]