Fundet i Irmas Krydderiet nr 4 november 2014
300 g rester af stegt and, 2 løg 2 fed hvidløg, ½-1 rød chili, olie, 400 g hakket økologisk svinekød, 2 spsk kokossukker (kan købes i Irma), 2 spsk østerssauce, 2 lime, 250 g nudler, hakket koriander og persille
- Pil andekødet i mindre stykker, skær løgene i tynde skiver, hak hvidløgsfedene og skær chili i tynde skiver.
- Svits løgene møre i olie på panden.
- Hæld løgene fra panden og svits derefter svinekødet i lidt mere olie og tilsæt kokossukker. Svits indtil fint gyldent.
- Vend andekødet i svinekødet.
- Kom østerssauce i og vend rundt.
- Kom saft fra den ene lime i og rør rundt.
- Vend stegte løg, hvidløg og chili med kødet på panden og smag til med mere limesaft.
- Kog nudlerne efter anvisningen. Afdryp nudlerne og vend dem med kødet.
- Drys krydderurter over inden servering
[Print_link]