Fondue

Kød:Man beregner ca. 225-250 g pr person , alt afhængigt af hvor meget tilbehør der i øvrigt er.
Okse eller kalvemørbrad
Kyllingeinderfilet (kan også svøbes i bacon)
Cocktailpølser svøbt i bacon eller blot gode pølser skåret i små stykker
Hakket oksekød svøbt i bacon
Andebryst
Røget medister
Tigerrejer

Grønt:Champignon, courgetter i grove tern, ananasstykker, kartoffelkroketter, forårsløg i stykker

Bearnaisedressing: 1/2 del kold bearnaise sauce, 1/2 del cremefraiche 18 %

Barbecuedressing: 2 1/2 dl cremefraiche 18 %, 2 spsk. tomatketchup, 2 tsk. barbecuesauce,  1/2 tsk. citronsaft, salt, peber

Tilbehør i øvrigt: flutes, salat

Kød:

Skæres/forberedes i mundrette stykker, pølser, oksefars og evt kylling svøbes i bacon

Grønt:

Renses og skæres i mundrette bidder

Dressinger:

Ingredienserne til de forskellige dressinger blandes blot

Tilbehør i øvrigt:

Flutes varmes og salaten snittes/mixes, hvis man ønsker en blandet salat

Børnekarakter 5

ramen 5

Print denne post Print denne post