Kød:Man beregner ca. 225-250 g pr person , alt afhængigt af hvor meget tilbehør der i øvrigt er.
Okse eller kalvemørbrad
Kyllingeinderfilet (kan også svøbes i bacon)
Cocktailpølser svøbt i bacon eller blot gode pølser skåret i små stykker
Hakket oksekød svøbt i bacon
Andebryst
Røget medister
Tigerrejer
Grønt:Champignon, courgetter i grove tern, ananasstykker, kartoffelkroketter, forårsløg i stykker
Bearnaisedressing: 1/2 del kold bearnaise sauce, 1/2 del cremefraiche 18 %
Barbecuedressing: 2 1/2 dl cremefraiche 18 %, 2 spsk. tomatketchup, 2 tsk. barbecuesauce, 1/2 tsk. citronsaft, salt, peber
Tilbehør i øvrigt: flutes, salat
Kød:
Skæres/forberedes i mundrette stykker, pølser, oksefars og evt kylling svøbes i bacon
Grønt:
Renses og skæres i mundrette bidder
Dressinger:
Ingredienserne til de forskellige dressinger blandes blot
Tilbehør i øvrigt:
Flutes varmes og salaten snittes/mixes, hvis man ønsker en blandet salat
Børnekarakter 5
Print denne post