Kransekage med nougatpynt

500 g ren rå marcipan
, 1 ½ æggehvide, pasteuriseret
, 1 dl flormelis, 50 g nougat

  1. Riv marcipanen groft.
  2. Rør æggehvide og flormelis i den revne marcipan, til konsistensen er jævn.
  3. Form lange pølser af marcipanmassen på tykkelse med en finger, og skær dem i ca. 8 cm lange stykker.
  4. Tryk dejen let sammen med to fingre, så de får den klassiske trekantede kransekagefacon.
  5. Stil kransekagestykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag kagerne i ovnen ved 180° i ca. 10 minutter.
  6. Skær nougaten i mindre stykker, og smelt den over vandbad.
  7. Pynt de afkølede kransekagestykker med nougat.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.