Mandag: 1. dag efter ferien……Vi rammer nok rester fra lørdagens chinese takeout med ris og laver selv nogle små forårsruller som disse.
Thai-forårsruller med spicy grøntfyld, server dertil f.eks en gang Stegte nudler med Svinemørbrad
Tirsdag:
Frikadellesandwiches med grøntsagsstave
Onsdag: Farmor byder på
Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce, ribsgele og franske kartofler
Torsdag:
Frikadeller med Stuvet blomkål og nye kartofler
Fredag: Tur til Kbh. med de store børn – vi skal bl.a. indløse Alexanders gavekort i Faraos Cigarer
Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat
Lørdag: Fætter- og Kusinefest – sammenskud over grill – det bliver fantastisk hyggeligt – men lav i stedet
Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad), måske lidt forskellige pølser og Kartoffel- og aspargessalat
Søndag: Børnene kommer hjem fra sommerhustur med mormor
Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole til børnenem, mens de voksne nok kaster sig over Chiligryde med rissalat