Madplan

Uge 31, 2016

Mandag: 1. dag efter ferien……Vi rammer nok rester fra lørdagens chinese takeout med ris og laver selv nogle små forårsruller som disse.

Thai-forårsruller med spicy grøntfyld, server dertil f.eks en  gang Stegte nudler med Svinemørbrad

Tirsdag:

Frikadellesandwiches med grøntsagsstave

Onsdag: Farmor byder på

Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce, ribsgele og franske kartofler

Torsdag:

Frikadeller med Stuvet blomkål og nye kartofler

Fredag: Tur til Kbh. med de store børn – vi skal bl.a. indløse Alexanders gavekort i Faraos Cigarer

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Lørdag: Fætter- og Kusinefest – sammenskud over grill – det bliver fantastisk hyggeligt – men lav i stedet

Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad), måske lidt forskellige pølser og Kartoffel- og aspargessalat

Søndag: Børnene kommer hjem fra sommerhustur med mormor

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole til børnenem, mens de voksne nok kaster sig over Chiligryde med rissalat