Mini-hindbærsnitter (ca. 16 stk)

Dej: 175 g smør, 250 g mel, 1/4 tsk hjortetakssalt, 2 æggeblommer, 50 g flormelis

Fyld: 1 dl hindbærsyltetøj,

Pynt: 2 dk flormelis, 2 spsk kogende vand, kagekrymmel

Dej:

  1. Smuldr smørret i melet.
  2. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis.
  3.  Saml dejen, og pak dejen ind i husholdningsfilm. Læg dejen til at hvile ½ time i køleskab.
  4. Del dejen i 2, og rul hvert stykke dej ud til en rektangel på 12*35 og ca. ½ cm tyk.
  5. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir.
  6. Fordel hindbærmarmeladen over.
  7. Læg den anden dejplade over.
  8. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter på miderste ovnribbe.

Glasur/pynt:

  1. Rør glasuren sammen,  og smør den over kagen mens den stadig er varm.
  2. Drys med farvet kagekrymmel, mens glasuren stadig er fugtig.
  3. Skær kagen i 16 stykker, og lad dem køle af inden servering.
Print denne post Print denne post