J-PopCon 2016

Så lagde husbonden sig lige med influenza fredag……og det betød lige en ændring i Weekendens program.

Jeg troede at jeg skulle have en stille weekend med Valde-musen, og Jesper og de store skulle trave DGI-byen tyndt – mens de utrætteligt skulle se på Japansk merchandice, spise japanske specialiteter og slik, falde i svime over de fantastiske cosplayere, der har lagt hundredevis af timer i kostumer…….

link til J-popcon2016

Men influenzaen gjorde, at jeg selv måtte snuppe toget Næstved – Kbh frem og tilbage både fredag og lørdag. Dog var jeg så heldig at der var endnu en standhaftig forælder at dele oplevelsen med (tak til denne Jesper for godt selskab 🙂 )

Børnene , mine to egne og 3-4 veninder/venner, hyggede sig gevaldigt og vi voksne indrettede et lille forældrehjørne som base for jakker, tasker og alle indkøbsposerne. Her fik vi lidt fra hånden på computerne, mens vi slog tiden ihjel, fik smagt en god Japanese Beef Stew og Teriyaki kyllinge/nudelsalat, fik indblik i hvad ungerne finder interessant og brugt en masse penge….men alt for poderne ikk´?

et par billeder fra alle boderne kommer op

TV2 Lorry var forbi søndag, vil forsøge at få lagt link ind til deres video

Poderne har ikke fået nok og  er allerede ved at planlægge næste års tur derind, så mon ikke jeg igen i 2017 ser DGI-byen indefra igen.