Mandag: 2. Påskedag , hygge med farmor, faster og Co – vi skal vist grille – prøv
Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad), Ovnbagte kartofler og Grove baguettes…..og dertil en grøn salat
Tirsdag: Så er ferien slut og hverdagen starter hårdt op med job til kl. 16….. vi lægger nemt ud med resten af fredagens
Grillede pølser af forskellig art med Kold Kartoffelsalat og dertil en blandet grøn salat
Onsdag: Alexander til svømning
Tarteletter med Kylling i asparges
Torsdag:
Kold mad – men prøv Urtebøffer med hvidløgsdressing
Fredag: 1- April, mon vi kommer igennem dagen uden at hoppe på diverse aprilsnar 🙂 Victoria til Japansk
Pitabrød med TexMex fyld, salat, grønt i tern og cremefraiche-dressing
Lørdag:
Langtidsstegt lammekølle i tagine ( eller stegeso )
Søndag: