Uge 24, 2015

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: 1. dag på job efter operationen, hårdt !!!!

Italiensk tomatsuppe med ciabatta

Tirsdag: Vi røg blot på kold mad – men lav

Kylling i balsamicomarinade med Kold Kartoffelsalat og måske Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Onsdag: Kan stadig ikke spise alm. mad – det bliver dejligt når det igen kan lade sig gøre 🙂

Hotdogs

Torsdag: Husbonden ikke hjemme til aftensmaden så vi laver

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Fredag: klassefest for Victorias klasse og sommerfest i Lillevang, vi fik hhv pizza og pølser med brød på grill, men jeg foreslår

Hverdagsrisotto med spejlæg

Lørdag: Ingen orker at lave mad så vi tog blot

Nudler a´la Ponyo – andre kunne med fordel lave

Små farsbrød med soltørrede tomater, kartoffelbåde, broccoli og yoghurtdressing

Søndag:Til fødselsdag ved søde Helena, der blev 4 år i sidste uge, vi skal have nem grillmad, når vi kommer hjem men prøv i stedet at lave

Laks i folie med nye kartofler, hvidløgs-ingefærflutes og marineret squash