Taco-salat: 1 hovedsalat, 1 agurk, 3 avocadoer, 250 g cerrytomater
Stegt gris: 4 svinekoteletter, 2 tsk. tacokrydderi, salt og friskkværnet peber, ½ spsk., flydende honning, 1 limefrugt
Topping: 6, tacoskaller, 1rødløg, 1 bundt frisk koriander, 2 dl cremefraiche 18 %, salt, ½ limefrugt
Til servering: 2 limefrugter og evt kogt ris
- Grønt: Skyl salaten, og pluk den groft.
- Skyl agurken, og skær den i små tern.
- Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern.
- Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- Stegt gris: Skær koteletterne i strimler, og vend dem med taco-krydderi, salt og peber.
- Steg kødet på en pande i 5-6 minutter, til det er gyldent og gennemstegt.
- Tilsæt honning og limesaft i de sidste sekunder af stegetiden, og krydr med salt
- Topping: Knus de sprøde tacos groft.
- Pil rødløget, og skær det i små tern.
- Pluk og hak koriander groft.
- Rør cremefraiche sammen med lidt salt og limesaft i en skål.
- Servering: Anret salaten på tallerkner, og fordel agurk, avocado, tomater og stegt gris ovenpå.
- Drys med rødløg og koriander, og dryp dressing over.
- Servér straks med limebåde og evt. ris.
[Print_link]