Kylling: 600 g kyllingebrystfilet, 2 tsk. paprika, salt og peber, 1½ spsk. olivenolie, 2 dl pankorasp. , rigeligt olivenolie til stegning
Chilidressing:
2 dl cremefraiche 18 %, 1 spsk. sambal oelek, 1 tsk. paprika, 1½ tsk. honning, salt og friskkværnet peber
Til servering: 4 pitabrød, 1 miniromainesalat, 1 rød peberfrugt, 1 avocado
Chilidressing:
- Rør cremefraiche sammen med chilisauce og paprika i en skål, og smag til med honning, salt og peber.
Kylling:
- Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern.
- Krydr dem med paprika, salt og peber, og vend dem med olie.
- Hæld rasp i en dyb tallerken, og vend kyllingeternene rundt i raspen, så de er helt dækkede.
- Steg kyllingestykkerne i rigeligt med olie i en dyb pande i 7-8 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Servering:
- Lun pitabrødene.
- Skyl og snit salaten.
- Skyl peberfrugten, og skær den i strimler.
- Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern.
- Fyld pitabrødene med salat, peberfrugt, avocado, sprød kylling og chilidressing.