Pitabrød med sprød kylling og chilidressing

Kylling: 600 g kyllingebrystfilet, 2 tsk. paprika, salt og peber, 1½ spsk. olivenolie, 2 dl pankorasp. , rigeligt olivenolie til stegning

Chilidressing: 
2 dl cremefraiche 18 %, 1 spsk. sambal oelek, 1 tsk. paprika, 1½ tsk. honning, salt og friskkværnet peber

Til servering: 4 pitabrød, 1 miniromainesalat, 1 rød peberfrugt, 1 avocado

Chilidressing:

  1. Rør cremefraiche sammen med chilisauce og paprika i en skål, og smag til med honning, salt og peber.

    Kylling:

  2. Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern.
  3. Krydr dem med paprika, salt og peber, og vend dem med olie.
  4. Hæld rasp i en dyb tallerken, og vend kyllingeternene rundt i raspen, så de er helt dækkede.
  5. Steg kyllingestykkerne i rigeligt med olie i en dyb pande i 7-8 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.

Servering:

  1. Lun pitabrødene.
  2. Skyl og snit salaten.
  3. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler.
  4. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern.
  5. Fyld pitabrødene med salat, peberfrugt, avocado, sprød kylling og chilidressing.
Print denne post Print denne post