500 g søde kartofler, 3+1 spsk olivenolie, 2 tsk tørret oregano, salt og peber, 4 dl bulgur, ½ spsk citron, 150 g tørret chorizo, 150 g feta, 50 g rucola
- Tænd ovne på 200 grader
- Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern.
- Fordel ternene på bagepapir og vend dem med 3 spsk olivenolie, samt salt og ogano
- Bag kartoffelternene i ovnen i 25 min..
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken
- Vend den kogte bulgur med 1 spsk olie, citronsaft, salt og peber
- Skær chorizo i små tern, og bag dem sammen med kartoflerne i ca 5.10 minutter (til chorizoen er sprød – hold godt øje med dette)
- skyl og tør/slyng rucolaen
- vend kartoffelterm, chorizo, bulgur, smuldret feta og rucola sammen
- servér – evt med notet gogt rustikt brød