Bulgursalat med chorizo

500 g søde kartofler, 3+1 spsk olivenolie, 2 tsk tørret oregano, salt og peber, 4 dl bulgur,  ½ spsk citron,  150 g tørret chorizo, 150 g feta, 50 g rucola

  1. Tænd ovne på 200 grader
  2. Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern.
  3. Fordel ternene på bagepapir og vend dem med 3 spsk olivenolie, samt salt og ogano
  4. Bag kartoffelternene i ovnen i 25 min..
  5. Kog bulguren efter anvisningen på pakken
  6. Vend den kogte bulgur med 1 spsk olie, citronsaft, salt og peber
  7. Skær chorizo i  små tern, og bag dem  sammen med kartoflerne i ca 5.10 minutter (til chorizoen er sprød – hold godt øje med dette)
  8. skyl og tør/slyng rucolaen
  9. vend kartoffelterm, chorizo, bulgur, smuldret feta  og rucola sammen
  10. servér – evt med notet gogt rustikt brød
Print denne post Print denne post