Naan med pulled pork, chili og yoghurtdressing

Ca. 1 kg nakkefilet, 2 spsk Tandoorikrydderi, 1 spsk havsalt, 4 Naan brød, 100 g mangochutney, frisk koriander,200 g græsk yoghurt, 2 lime 1 frisk grøn chili

  1. Afpuds nakkefileten, og gnid den med tandoori og havsalt
  2. Lad den trække et par timer eller gerne natten over.
  3. Opvarm ovnen til 110 grader over/undervarme
  4. Læg kødet i et ildfast fad og steg i 8 timer til nakkefileten er helt mør
  5. Træk kødet fra hinanden, kom det på en varm pande med ½ af mangochutneyen, og lad det karamellisere let
  6. Varm brødenen i ovnen eller på en pande md lidt smør/olie
  7. Smør brødene med yoghurt og fordel køddet ovenpå
  8. Snit chilien fint og drys den over brødene sammen med koriander
  9. dryp med lidt limesaft inden servering
Print denne post Print denne post