400 g salsicciapølser, 1 fed hvidløg, ½ tsk tørrede chiliflager, 1½ spsk olivenolie, 1½ dl hvidvin, 3 spsk tomatpure, ½ tsk sukker, salt og friskkværnet peber, 400 g tagliatelle (båndpasta) 100 g rucola
Til servering: 50 g parmesan
- Åben skindet på pølserne og klem farsen ud.
- Pil og hak hvidløget fint.
- Steg hvidløg og chiliflager i olie i en dyb pande ved middel varme, i et par minutter, til løgenener klare.
- Tilsæt farsen, og brun det godt, til det er findelt.
- Hæld hvidvin i panden, og lad det koge lidt ind.
- Tilsæt tomatpuré og sukker, og lad det småstege i 5-6 minutter.
- Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken,
- Afdryp, og gem 1½dl af kogevandet.
- Skyl og tør rucolaen. Vend pasta og halvdelen i saucen sammen med det gemte kogevand, og lad retten simre i et par minutter.
Servering:
- Anret pastaen i dybe tallerkner, og top med resten af rucolaen og masser af friskrevet parmesan.
- Server straks, mens retten er rygende varm.