Tagliatelle med salsiccia og rucola

400 g salsicciapølser, 1 fed hvidløg, ½ tsk tørrede chiliflager, 1½ spsk olivenolie, 1½ dl hvidvin, 3 spsk tomatpure, ½ tsk sukker, salt og friskkværnet peber, 400 g tagliatelle (båndpasta) 100 g rucola

Til servering: 50 g parmesan

  1. Åben skindet på pølserne og klem farsen ud.
  2. Pil og hak hvidløget fint.
  3. Steg hvidløg og chiliflager i olie i en dyb pande ved middel varme, i et par minutter, til løgenener klare.
  4. Tilsæt farsen, og brun det godt, til det er findelt.
  5. Hæld hvidvin i panden, og lad det koge lidt ind.
  6. Tilsæt tomatpuré og sukker, og lad det småstege i 5-6 minutter.
  7. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken,
  8. Afdryp, og gem 1½dl af kogevandet.
  9. Skyl og tør rucolaen. Vend pasta og halvdelen i saucen sammen med det gemte kogevand, og lad retten simre i et par minutter.

Servering:

  1. Anret pastaen i dybe tallerkner, og top med resten af rucolaen og masser af friskrevet parmesan.
  2. Server straks, mens retten er rygende varm.
Print denne post Print denne post