1 moden mango, 1 chili, 1 rødløg, saft af ½ lim, 200 g spidskål, 150 g cremefraiche 18%m 1 tsk røget paprika, 1 tsk sød paprika, salt og friskkværnet peber, 250 g kyllingerester, 12 små tortillas af majs eller hvede, 1 håndfuld koriander, limebåde
- Skær mangoen i små tern og hak chilien fint.
- Hak halvdelen af løget fint og vend det sammen med mango, chili og limesaft.
- Snit spidskålen firnt og ven det med resten af rødløget skåret i tynde strimler.
- Rør cremefraiche med begge slags paprika, og lidt salt og peber. Skær eller riv kyllingen i strimler
- Varm tortillaerne i et tør varm pande og pak dem i folie, så de holder sig lune
- Spis tortillaerne med spidskålssalat, kylling, dressing og mangosalsa.
- Top med evt med koriander og server med limebåde