Tacos med kylling, kålsaat og mangosalsa

1 moden mango, 1 chili, 1 rødløg, saft af ½ lim, 200 g spidskål, 150 g cremefraiche 18%m 1 tsk røget paprika, 1 tsk sød paprika, salt og friskkværnet peber, 250 g kyllingerester, 12 små tortillas af majs eller hvede, 1 håndfuld koriander, limebåde

  1. Skær mangoen i små tern og hak chilien fint.
  2. Hak halvdelen af løget fint og vend det sammen med mango, chili og limesaft.
  3. Snit spidskålen firnt og ven det med resten af rødløget skåret i tynde strimler.
  4. Rør cremefraiche med begge slags paprika, og lidt salt og peber.  Skær eller riv kyllingen i strimler
  5. Varm tortillaerne i et tør varm pande  og pak dem i folie, så de holder sig lune
  6. Spis tortillaerne med spidskålssalat, kylling, dressing og mangosalsa.
  7. Top med evt med koriander og server med limebåde
Print denne post Print denne post