Tandoorikylling: 4 kyllilngebryster, 200 g græsk yoghurt, 3 spsktandoorikrydderi, 2 spsk paprika, 1 tsk cayennepeber, salt
Kålsalat: ½ spidskål, ½ blomkål, 0,75 dl olivenolie, ½ dl æbleeddike, salt og friskkværnet peber, 4 spsk sorte sesamfrø/nigellafrø
Myntecreme: 1 bundt mynte, 200 g græsk yoghurt, salt og friskkværnet peber
Tilbehør: groft brød
Tandoorikylling:
- Rør yoghurt med krydderier, og vend kyllingefileterne i blandingen. Lad den marinere opå køl i mindst 20 min., gerne helt fra morgenstunden.
- Tænd ovnen opå 180 grader. Fordel de marinerede kyllingefileter på em bageplade, og hæld det sidste af marinaden over.
- Steg kødet i ióvnen i ca. 30 min..
Kålsalat:
- ASkær spidskålen i grove stykker
- Skær blomkål i tynde skiver, Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber
- blad de to typer kål med dressingen
- Drys salaten med sesamfrø
Myntecreme:
- Hak myntebladene groft og rør dem med yoghurt, salt og peber
Servér
Print denne post