Krydret kylling: 4 kyllingebrystfileter, 1 stjerneanis, 1 tsk. spidskommenfrø, 1 tsk. hele korianderfrø, 4 hele nelliker, ½ kanelstang, ½ tsk. hel allehånde, ½ tsk. tørrede chiliflager, 2 fed hvidløg, 4 spsk. olivenolie
Yoghurtdip: 2 dl yoghurt naturel 3,5 %, 1 fed hvidløg, 2 spsk. finthakket purløg, 1 tsk. honning, salt og friskkværnet peber
Rødløgssalat: 2 rødløg, 2 spsk. finthakket frisk mynte, 2 spsk. finthakket frisk koriander
Til servering: 8 fladbrød, 200 g tomater, 1-2
hjertesalater, frisk koriander
Krydret kylling:
- Flæk kyllingebrystfileterne på langs.
- Hæld alle krydderier, hvidløg og olie i en morter eller minihakker, og kværn til det er en fin pasta.
- Massér pastaen ind i kyllingekødet, og lad det marinere på køl i 1 time.
- Steg kyllingen i lidt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.
- Lad kyllingekødet trække, og skær det ud i tynde skiver.
Yoghurtdip:
- Rør yoghurt med hvidløg, purløg, honning, salt og peber.
Rødløgssalat:
- Pil rødløget, og skær det i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
- Vend rødløgsskiverne med koriander og mynte.
Servering:
- Lun fladbrødene i ovnen eller på en pande.
- Skyl tomaterne, og halvér dem.
- Skyl salat og koriander.
- Servér brød, tomater, salat og koriander med kylling, rødløgssalat og yoghurtdip, så man selv kan rulle sin aftensmad.