Kikærtepandekager: 3 dl kikærtemel, 1 spsk stødt gurkemeje, 1 spsk. garam masala, 1 tsk. hvidløgspulver, 2 tsk. salt, 2 dl vand, 1 håndfuld, frisk koriander, 1 stort rødløg, 1squash
Krydret kylling: 500 g, kylling i strimler, 3 cm, frisk ingefær, 2 fed hvidløg, 2 dl græsk yoghurt 10 %, 1 tsk. stødt gurkemeje, 1 spsk. garam masala, 1 limefrugt, salt og friskkværnet peber, olivenolie til stegning
Raita: ½, agurk, 1 håndfuld frisk mynte, 2 dl græsk yoghurt 2 %, 1 tsk. stødt spidskommen, salt
Til servering: 1 håndfuld frisk mynte
Raita:
- Skyl agurk, og skær den i meget små tern.
- Hak mynte fint.
- Rør agurk og mynte sammen med yoghurt, spidskommen og salt.
- Stil raita på køl indtil servering.
Krydret kylling:
- Læg kyllingestrimlerne i en skål.
- Skræl og riv ingefær.
- Pil og riv hvidløg.
- Pres lime.
- Rør ingefær, hvidløg og limesaft sammen med de resterende ingredienser til marinaden, og vend det i skålen med kylling.
- Lad kødet marinere på køl i mindst 1 time (gerne op til 1 døgn).
Indiske pandekager:
- Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala, hvidløgspulver og salt i en skål.
- Rør vand i, så du får en klistret dej uden klumper.
- Hak koriander fint.
- Pil rødløg, og skær i tynde skiver.
- Rør det i dejen.
- Skyl squash, riv den groft på et rivejern, og rør i dejen.
- Stil dejen på køl i mindst 30 minutter.
- Steg mellemstore pandekager af dejen i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde.
- Steg det marinerede kyllingekød i olie på en pande, til det er gennemstegt og gyldent.
Servering:
- Fordel kylling over pandekagerne, og top med raita og frisk mynte.
- Servér straks.