Bagt knoldselleri med hasselnødder, karse og yoghurtdressing

1 skrællet knoldselleri, olivnolie, salt, friskkværnet peber, 2 dl yoghurt naturel, 1 håndfuld hasselnødder, ½ bakke karse

  1. Tænd ovnen på 190 grader.
  2. Gnid knoldselleri ind i olivenolie.
  3. Krydr med salt og peber og pak ind i staniol.
  4. Placér sellerien midt i ovnen og bag den i 1-1½ time afhængigt af størrelsen.
  5. Tjek om den er mør med den kødnål eller kniv, der slipper uden modstand, når den er færdig.
  6. Kom yoghurten i en skål, krydr med salt og peber.
  7. Rist hasselnødderne og gnub det meste af skallerne af med et rent viskestykke.
  8. Hak nødderne groft.
  9. Skær knoldsellerien i både.
  10. Hæld lidt yoghurtdressing over selleribådene.
  11. Drys med hakkede hasselnødder og klip karse over.
  12. Krydr let med salt og peber, og dryp lidt olivenolie over retten
Print denne post Print denne post