1 skrællet knoldselleri, olivnolie, salt, friskkværnet peber, 2 dl yoghurt naturel, 1 håndfuld hasselnødder, ½ bakke karse
- Tænd ovnen på 190 grader.
- Gnid knoldselleri ind i olivenolie.
- Krydr med salt og peber og pak ind i staniol.
- Placér sellerien midt i ovnen og bag den i 1-1½ time afhængigt af størrelsen.
- Tjek om den er mør med den kødnål eller kniv, der slipper uden modstand, når den er færdig.
- Kom yoghurten i en skål, krydr med salt og peber.
- Rist hasselnødderne og gnub det meste af skallerne af med et rent viskestykke.
- Hak nødderne groft.
- Skær knoldsellerien i både.
- Hæld lidt yoghurtdressing over selleribådene.
- Drys med hakkede hasselnødder og klip karse over.
- Krydr let med salt og peber, og dryp lidt olivenolie over retten