Pizza : 2 rødløg, 8 fuldkornspizzaer, 2 dl tacosauce medium hot, 300 g revet mozarella, 200 g hakket oksekød , 8 kviste rosmarin, salt, friskkværnet peber, 100 g rucola
Dressing: 1 dl cremefraiche, 1 fed presset hvidløg, salt og friskkværnet peber
Pizza:
- Pil og skær løgene i både.
- Læg tortillaerne på bagepapir på bageplader.
- Smør tacosauce på tortillaerne, og top med mozarella, løg, oksekød og friskhakket rosmarin.
- Krydr med salt og peber.
- Bag tortillaerne i ovnen ved 225 grader i ca 8-10 minutter.
Dressing:
- Rør cremefraiche med presset hvidløg, og smag til med salt og peber.
Servering:
- Skyl og slyng rucola tør.
- Top pizzaerne med hvidløgsdressingen og rucola før servering