Tortillapizza med oksekød, rucola og hvidløgsdressing

Pizza : 2 rødløg, 8 fuldkornspizzaer, 2 dl tacosauce medium hot, 300 g revet mozarella, 200 g hakket oksekød , 8 kviste rosmarin, salt, friskkværnet peber, 100 g rucola

Dressing: 1 dl cremefraiche, 1 fed presset hvidløg,  salt og friskkværnet peber

Pizza:

  1. Pil og skær løgene i både.
  2. Læg tortillaerne på bagepapir på bageplader.
  3. Smør tacosauce på tortillaerne, og top med mozarella, løg, oksekød og friskhakket  rosmarin.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Bag tortillaerne i ovnen ved 225 grader i ca 8-10 minutter.

Dressing:

  1. Rør cremefraiche med presset hvidløg, og smag til med salt og peber.

Servering:

  1. Skyl og slyng rucola tør.
  2. Top pizzaerne med hvidløgsdressingen og rucola før servering
Print denne post Print denne post