Fra Ude og Hjemme 47/2016
2 usprøjtede citroner, 1 hel kylling, 1 spsk estragon, 1 spsk salt, 1 kg blandede rodfrugter, 2 spsk smør, 2 kviste timian,
Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl og gnid citronerne godt, og prik dem derefter med en gaffel.
- Læg de hele citroner ind i den rensede kylling, og placer derefter kyllingen i et ovnfast fad.
- Bland salt og estragon, og gnid blandingen godt ind i kyllinge-skindet.
- Steg kyllingen ved 200 grader i 1 time.
- Skræl alle rodfrugterne, og skær dem derefter i stænger.
- Læg rodfrugterne i et andet ovnfast fad.
- Læg smørklatter henover rodfrugterne og timiankvistene ovenpå.
- Bag rodfrugterne med i ovnen i de sidste 25 minutter af kyllingens stegetid.
- Server .