Arme Riddere

4 æg, 8 skiver toastbrød, kanelsukker, 3/4 dl. mælk, oliemargarine

  1. Pisk æg og mælk godt sammen
  2. Hæld oliemargarine på en pande og varm op til lidt over middelvarme
  3. Dyp hurtigt 2 skiver toastbrød i æggeblandingen og læg dem straks efter på den varme pande.
  4. Drys oversiden med kanelsukker
  5. Vend toastbrødene når de har fået farve på undersiden
  6. Drys igen med kanelsuker
  7. Vend toastbrødene en sidste gang for at karamellisere den tilførte kanalsukker
  8. Tag de 2 Arme Riddere af panden
  9. Gentag med de sidste stykker toast

Kan serveres med eks. ahorn, blåbær sirup eller flødeskum.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.