Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon

Fra Femina 37/2015

1 butternutsquash, 1 løg, 1 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie til stegning, 1 bundt salvie, ½ liter grøntsagsboullion, salt og friskkværnet peber, 200 g bacon.

Til servering: 400 g tørret spaghetti kogt efter anvisningen på pakken, 1 bundt basilikum

  1. Skræl butternutsquashen.
  2. Halver den på langs. Fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker.
  3. Pil og hak løg og hvidløg fint.
  4. Steg de hakkede løg/hvidløg i olie, i en gryde, til de bliver klare.
  5. Tilsæt butternutsquash og steg i 2-3 minutter.
  6. Skyl og hak salvie og lad det stege kort med.
  7. Hæld boullion i gryden og læg låg på.
  8. Kog retten i ca. 20 minutter.
  9. Blend herefter grydens indhold  med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet konsistens. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp på fedtsugende papir.
  12. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  13. Anret dybe tallerkner med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon.
  14. Pynt med friskhakket basilikum.
Print denne post Print denne post