Fra Femina 37/2015
1 butternutsquash, 1 løg, 1 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie til stegning, 1 bundt salvie, ½ liter grøntsagsboullion, salt og friskkværnet peber, 200 g bacon.
Til servering: 400 g tørret spaghetti kogt efter anvisningen på pakken, 1 bundt basilikum
- Skræl butternutsquashen.
- Halver den på langs. Fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Steg de hakkede løg/hvidløg i olie, i en gryde, til de bliver klare.
- Tilsæt butternutsquash og steg i 2-3 minutter.
- Skyl og hak salvie og lad det stege kort med.
- Hæld boullion i gryden og læg låg på.
- Kog retten i ca. 20 minutter.
- Blend herefter grydens indhold med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet konsistens. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk.
- Smag til med salt og peber.
- Steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp på fedtsugende papir.
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- Anret dybe tallerkner med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon.
- Pynt med friskhakket basilikum.