Quiche lorraine

Quiche lorraine

Dej: 250 g mel, 125 g smør, 1 æg

Fyld: 150-200 g Bacon i tern, 3 æg, ½ l mælk, Salt, Peber

  1. Hæld mel i en skål. Skær smørret ud i små tern, og bland dem sammen med melet, til det er homogent og grynet.
  2. Pisk ægget sammen, og arbejd det ind i dejen, indtil den er jævn.
  3. Rul dejen ud, og læg den i en tærteform. Prik huller i bunden med en gaffel.
  4. Steg bacontern på en pande, uden at de bliver brune.
  5. Pisk æggene sammen med mælk, og tilsæt salt og peber.
  6. Fordel baconternene i den dejbeklædte tærteform. Hæld mælkeblandingen over.
  7. Bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 ° i cirka ½ time.

Tip! Smager godt lun eller kold og gerne sammen med en sprød grøn salat.

Print denne post Print denne post