Hvid Chokoladeis

Is: ½ l sødmælk, 6 past. æggeblommer, 1½ dl sukker, 250 g hvid chokolade.

Tilbehør: 4 ferskner, 1 spsk citronsaft, 2 spsk flydende honning, 16 jordbær,

Pynt: Citronmelisse

Is:

  1. Varm mælken op til kogepunktet.
  2. Piskægge blommerne med sukkeret og rør det i mælken.
  3. Varm massen op til den begynder at tykne, den må ikke koge.
  4. Rør hele tiden mens cremen laves.
  5. Tag gryden fra varmen og rør den hvide chokolade i. afkøl massen  ( gerne natten over).
  6. Hæld massen i en ismaskine i ca. 50 minutter, miks den i en blender og sæt den derefter i fryseren i mindst 4 timer.

Tilbehør:

  1. Dyp fersknerne i kogende vand, flå skindet af dem og skær dem i halve.
  2. Dryp dem med honning og citronsaft.
  3. Skyl og halver jordbærrene.

Server isen med ferskner, jordbær og lidt citronmelisse.

Print denne post Print denne post