6 skiver skank fra kalv eller ung-okse. mel, salt, peber, 3 spsk olivenolie, 1 lille løg, 2 gulerødder, 150 g rodselleri, 2 dl hvidvin, 1 ds. flåede hakkede tomater, 1 fed hakket hvidløg, 2 spsk hakket persille,
Pynt: revet citronskal
- Snit kødskiverne i kanten og vend dem i mel med salt og peber.
- Brun kødet i olien og tag det derefter op.
- Hak løget, og svits det i gryden sammen med finthakket gulerod og selleri.
- Tilsæt vin og lad det dampe lidt af, inden tomater, hvidløg, salt og peber tilsættes.
- Kog op, og læg kødet i. Lad retten simre under låg i ca. 5 kvarter,
- Tilsæt persille og lad det koge med de sidste 5 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Pynt retten med revet citronskal
Server med Grov kartoffelmos
Print denne post