Indonesisk rejesuppe

Fik denne suppe hos faster Helle for første gang i en lejlighed på Nørrebro

2 løg, , 1 ds flåede tomater, 1 ds ferskner, 1 liter søsmælk, 1 pose rejer (ca 250 g), 2 tsk karry plus 1 tsk karry senere, salt, peber, soya, evt 1 fed hvidløg

  1. Skræl og hak løgene, “brænd” de 2 tsk karry af og svits derefter løgene til de er bløde.
  2. Tilsæt de flåede tomater, saften af fersknerne, og mælken, den sidste tsk karry, soya, hvidløg, salt og peber.
  3. Lad suppen småsimre i 20 minutter.
  4. Fersknerne skæres i tern, og tilsættes i suppen sammen med de optødede rejer. DET MÅ IKKE KOGE!

Smag til med soya, salt, og peber før servering

Serveres med flutes og fintsnittet icebergsalat.

Print denne post Print denne post