Tærte med hummerhaler

200 g mørdej

4 æg, 1 dl cremefraiche 38 %, 2 spsk mælk, revet skal af 1 citron, salt og friskkværnet peber, 1 mellemstor squash, 150 g afdryppede hummerhaler

  1. Beklæd en metaltærteform med løs bund eller en springform med dejen, og stil den koldt til den skal fyldes.
  2. Rør cremefraiche og mælk sammen, og pisk det derefter med æggene til det er sammenhængende, men ikke slået tyndt. Krydr med salt, peber og citronskal.
  3. Dryp hummerhalerne godt af og skær squashen i strimler på ca. ½ x2 cm i str..
  4. Fordel squashstavene på tærtebunden, og hæld æggemassen henover.
  5. Drys hummerhalerne jævnt over og ryst formen let, så massen fordeler sig.
  6. Bag tærten ved 190 grader i ca. 35 minutter til den er gylden, hævet og gennembagt.

Server med en let grøn salat

Print denne post Print denne post