Legoland 2010

Legoland 2010

Ja en lørdag i ferien måtte vi forbi Legoland med nogle venner og deres børn. Vi havde en dejlig tur, hvor vejret artede sig nogenlunde og køerne var tilforladelige. Det længste vi ventede var vist 30 minutter et enkelt sted, men ellers lå ventetiden på 5-20 minutter. Det er da ok i højsæsonen, synes jeg !!!

Legoland 2010

Vi fik prøvet en del: Vi fik set miniland, besøgt guldgraveriet i LEGOLDMINE,  tog en tur med Dragen, Nogen prøvede x-treme Racers, red i hestekarussel (den er vist ved at være fortid aldersmæssigt), vi tog en tur med nogle kanoer og var i baljerne. En minetogtur blev det også til, nogle ture i Frøhopperen, og det nye tempel blev også besøgt, hvor vi tog på opdagelse i fodsporene på helte som Indiana Jones. Man skød til måls på hele turen, undertegnede havde sit mas med at styre både egen og Alexanders pistol, samtidig med at jeg skulle manøvre med joystickét… jeg fik kun 6800 point, hvorimod husbonden jo rigtig var i sit es og fik over 20.000 point, ja man skal jo være stor og erkende sit nederlag 🙂 Alexander var desværre ikke høj nok til at prøve Vikings River Splash, så farmand og han hyggede med chips mens resten af rovet prøvede den, han tog det meget pænt, men hold kæft hvor var det synd for den lille mand 🙁

Der blev spist Candyfloss, Spareribs og tærte, priserne for mad og drikke er nogle steder måske lige i overkanten, jeg afstod faktisk fra en Cookie, da den kostede den nette sum af 20 kr med en diameter på max 8 cm, dér var jeg alligevel for nærig 80 kr for 4 småkager !!!!

Jeg har helt sikkert ikke fået alt med….men en god tur det var det bestemt, vi kørte trætte og tilfredse mod Comwell i Rebild Bakker ved forlystelsernes lukketid (kl.18) og ramte hotellet ved 21-tiden efter lidt mad fra Mac D.

[flickrset id=”72157624614998412″ thumbnail=”square” overlay=”true” size=”medium”]