En kat mindre…efterlysning af min gamle Norske Skovkat…trist!!

Denne weekend har da godt nok været en blandet fornøjelse.

På den ene side har vi haft besøg af nogle dejlige mennesker, børnene har haft nogle gode legeaftaler, jeg har fået ordnet en masse have i det gode vejr, vasketøjskurvene er næsten tomme og rodet aftagende, min “nye ” gamle Divan er hentet hjem fra Kbh. og nødtørftigt repareret. Og ja det er da umiddelbart en god weekend i de flestes øjne….

men så er der lige den anden side…

Forår i haven, endelig !

Min dejlige 15 år gamle Norske Skovkat Nobel, der jo først den sidste måned har prøvet udelivet….ja han er altså forsvundet…snøft!!! Vi så ham sidst fredag ved 22.30 tiden, og nu er han altså væk. Måske har han fået lidt forårskuller på sine gamle dage, og blev fanget af sine instinkter, han kunne måske ikke modstå alle de nye indtryk, men måtte bare prøve at være fri !!! Vi finder nok aldrig ud af det, han ligger i hvert fald ikke på de omkringliggende veje efter mødet med en bil….

Efterlysning !

Nu har vi efterlyst ham vha. øretatoveringen de rigtige steder, rendt gaderne tynde med raslende madskål og evindelig kalden, desuden har ungerne og jeg hængt lidt efterlysningssedler op i vores lokalområde, men jeg tror desværre ikke rigtig på, at der hjælper så meget. Han er her nok ikke mere. Man kan jo håbe på ,at han bare er blevet træt efter en dejlig lang tur og har lagt sig til at sove, for aldrig at vågne op igen, det er da bedre end at blive kørt over.