Børnene har påskeferie hele ugen og skal mandag til onsdag hænge ud med far og måske farmor, da jeg skal på arbejde de tre dage op til helligdagene.
Mandag: Børnene på besøg hos farmor, hvor jeg henter dem efter arbejde
Wraps med kylling og pestorisotto, nok også med lidt mere børnevenligt fyld til wrapsene på bordet (tomater, agurker, cremefraiche, små frikadeller, majs og ærter), da det er lidt et sats med pestorisottoen alene
Tirsdag:
Hakkebøffer med kryddersmør og søde kartofler
Onsdag:
Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grønsager
Torsdag: Skærtorsdag og sammenskudspåskefrokost med gode venner
Vi skal stå for rugbrød, franskbrød, kiks, rejer med tilbehør, lune Frikadeller og Tarteletter med Kylling i asparges
Fredag: Langfredag og forhåbentlig havevejr. Måske mormor, morfar og moster til spisning om aftenen
Sort Gryde med Kartoffelmos, Kærnemælksfromage med Brombærsauce, og til kaffen Lækre havregrynsflarn
Lørdag: Påskelørdag og Faster, Onkel og Kusine Amalie forbi og bl.a. trille æg og hygge
Græsk yoghurt med frugtsalat i grønne nuancer, Havregrynsboller og- brød med diverse oste og charcuteri, Kærnemælkspandekager med ahornsirup, Ovnæggekage med forårsløg og bacon samt Bananmuffins
Søndag: 1. Påskedag og nye farver i håret og lidt mere havearbejde
Små hjemmelavede pizzaer, hvor bundene er Pågens brød, fyldet er selvf. tomat, ost, skinke, champignon, ananas, karry, pepperoni, kylling og hvad man ellers kan finde på